meny
HjemFertilitetsrådgivningFertilitetsrådgivning – Gratis rådgivningssamtale

Fertilitetsrådgivning – Gratis rådgivningssamtale

Utsolgt

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Babyplan tilbyr alle kunder gratis fertilitetsrådgivning via telefon med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Denne samtalen henvender seg til deg som har forsøkt å bli gravid i minst 6 måneder, og som har brukt Babyplan eggløsningstest eller testsett, og som nå gjerne vil ha personlig rådgivning.

Bestill en telefonsamtale på Babyplan.no i dag. Varaktighet: 25 min.

Få gode råd fra en fertilitetsekspert – jordmor eller sykepleierske – til hva du/dere kan gjøre.


Rådgivningssamtale om fertilitet til deg, som prøver å bli gravid

Perioden hvor man prøver å bli gravid, er fyldt med spenning og håp. Spenningen kan dog fort bli avløst av frustrasjon over, hvorfor det ennå ikke er lykkes.

Det er helt normalt å bli utålmodig og kanskje begynne å tvivle på seg selv og sin kropp underveis i prosessen. For mange tar det nemlig lenger tid å bli gravid, enn man regner med.

Kanskje er det bare deg og din partner som vet at dere forsøker å bli gravide, og da kan det være godt at få klarhet omkring de spørsmål som dere går med. Derfor har vi indledet samarbeide med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility i Køpenhavn, hvor vi tilbyr rådgivningssamtaler pr. telefon til deg, som prøver å bli gravid. Få råd og veiledning fra en fertilitetsekspert.

Fertilitetssamtalen kan bl.a. gi svar på:

 • Hva du selv eller din partner kan gjøre for å øke sjansene for graviditet
 • Spørsmål om din eggløsning
 • Om din vekt påvirker dine muligheter for å bli gravid
 • Om dere har samleie på det rette tidspunkt i syklus.
 • Om det er noe galt med kroppen din, siden du ikke blir gravid
 • Om du hører til den gruppe av kvinner, som skal igjennem fertilitetsbehandling.
 • Om du bør kontakte egen lege
 • Om det er noen ting i din hverdag, som du bør endre.

Få svar på dine spørsmål. Få ro i magen og få klarhet.

Fertilitetssamtale med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility

Alle samtaler foregår via telefon med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility, som har en rekke spesialister i fertilitet – det vil si at du får råd og veiledning av en jordmor eller sykepleierske.

Fertilitetssamtalen henvender sig til deg, som ønsker å bli gravid, og som har forsøkt å bli gravid i et par måneder, der det altså ikke er lykkes ennå. Før telefonsamtalen blir du bedt om å svare på en rekke spørsmål. Det sikrer at du får den best mulige rådgivning. Det kan være en god idé å ta  partneren din med til samtalen.

Varaktighet: 25 min.

Er du fortsatt  i planleggningsfasen vil vi i steden anbefale oppstartssamtalen vår: Planlegg din graviditet – snakk  med en spesialist.

Sånn gjør du:

 1. Bestill samtalen ved å gå til Babyplan.no og og fyll ut skjemaet på siden. Du mottar deretter en e-mail eller brev med en kode og kontaktoplysningene til fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility som du etterfølgende kontakter for å avtale tid.
 2. Opplys koden når du kontakter klinikken.
 3. Utfyll en mini journal.
  Før din samtale med rådgiveren, skal du utfylle en mini journal med spørsmål omkring deg og din situasjon som fertilitetsklinikken skal bruke, for å kunne gi deg den best mulige rådgivning under samtalen.

Linket til mini journalen, som man utfyller online, får du når du booker samtalen din med TFP Stork Fertility.

Om TFP Stork Fertility

TFP Stork Fertility har siden 1999 vært i kontakt med kvinner i mange forsjkellige situasjoner fra hele Europa, der alle har hatt et felles ønske: Å bli gravide og få et barn. TFP Stork Fertility har i dag hjulpet godt 5.000 barn til verden. Vi er riktig glade for å ha fått muligheten for å kunne hjelpe mange av disse kvinner med å få deres største ønske oppfyllet.

Skapelsen av et nytt liv er en særlig opplevelse som man helst skal tenke tilbake på med glede, den dag man sitter med barnet i armene. Derfor legger vi meget stor vekt på, at alle, som er i kontakt med klinikken vår eller personalet, føler sig trygge, hørt og får et godt forløp.

TFP Stork Fertility består av spesiallæger, embryologer, fertilitetssykepleiersker og jordmødre. Vi mener, at høy etikk og et høyt faglig nivå er avgjørende for vår troverdighet. Vi holder os bl.a. ajour med den nyeste utviklingen innenfor fertilitetsbehandlinger ved å delta på kongresser og kurser i hele verden.


Andre produkter

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.