meny
HjemFertilitetsrådgivningPlanlegg graviditeten din – snakk med en spesialist

Planlegg graviditeten din – snakk med en spesialist

Utsolgt

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Ønsker du å bli gravid, men har en masse spørsmål – ikke minst til hvor lett eller hvor vanskelig det vil være for deg?

Planlegg graviditetsforløpet ditt best mulig. Få svar på dine spørgsmål fra en spesialist. Bestill en telefonsamtale med en fertilitetssykepleierske eller - jordmor, som kan gi deg råd.

Varaktighet: 25 min. Samtalene vil foregå via telefon eller Skype

Vi samarbeider med TFP Stork Fertility og tilbyr en samtale hvor du kan få svar på dine spørsmål om fruktbarhet.


Rådgivningssamtale til deg, som ønsker å bli gravid

Når man overveier å bli gravid oppstår det for de fleste kvinner en rekke spørsmål: Hvor fort kan jeg bli gravid? Bør jeg endre noe i livsstilen min? Hvor stor betydelse har over- eller undervekt? Når er sjansen for å bli gravid som størst? osv.

Vil du gjerne planlegge graviditeten din best mulig, så kan en samtale med en spesialist være noe for deg. I samarbeide med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility i Køpenhavn tilbyr vi rådgivningssamtaler til deg som ønsker å bli gravid. Her kan du få svar på de spørsmål, som du går med eller som kanskje vekker unødig bekymring. Samtalen setter også fokus på de områder, som du bør være ekstra oppmerksom på i forhold til å planlegge graviditetsforløpet ditt.

Du får personlig råd og veiledning fra en fertilitetssykepleierske eller -jordmor.

Samtalen om graviditetsforløpet ditt kan bl.a. dreie seg om:

  • Å  bli gravid etter p-piller: Samtalen gir deg svar på når det er ideellt at du stopper med å bruke prevensjon
  • Problemer med over- eller undervekt: Få svar på hvilken betydning det kan ha for en graviditet, og hva du kan gjøre for å avhjelpe det.
  • Rådgivning omkring kost, mosjon og røyking: Bør du endre vaner i forbindelse med at du ønsker å bli gravid?
  • Når er sjansen for graviditet størst?: Få bl.a. svar på, når det er best å ha  samleie, og hva du i øvrig kan gjøre for å optimalisere sjansene for å bli gravid?
  • Fertilitet: Hvordan skal du forholde deg, hvis du har en søster eller mor, som har hatt vanskelig for å bli gravid? Hva betyr din alder for fertiliteten din?

Oppstartssamtale med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility

Den rådgivningssamtale vi tilbyr gjennom  samarbejdet vårt med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility foregår alltid med utdannet personale; enten med en fertilitetsjordmor eller fertilitetssykepleierske.

Før telefonsamtalen skal du svare på en rekke spørsmål. Det sikrer at du får den beste mulige rådgivningen.

Varaktighet: 25 min.

Sånn gjør du:

  1. Bestill samtalen ved å legge den i varekurven og gå gjennom betalingsprosedyren.
    Du mottar deretter en mail eller et brev fra oss med en kode og kontaktopplysningene til fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility, som du så skal ta kontakt med for å avtale tid.
  2. Opplys koden, når du kontakter klinikken.
  3. Utfyll en mini-spørre skjema: Før samtale din med rådgiveren, skal du utfylle et skjema med spørsmål omkring deg og din situasjon. Det skal fertilitetsklinikken bruke, så at fertilitetssykepleiersken eller jordmoren kan gi dig den best mulige rådgivning under samtalen.  Du får et link til spørreskjemaet, når du booker din samtale med TFP Stork Fertility.

Har forsøkt å bli gravid i minst 6 måneder? Og har du brukt Babyplan eggløsningstest eller testsett?

Babyplan tilbyr alle kunder gratis fertilitetsrådgivning via telefon med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Denne samtalen henvender seg til deg som har brukt Babyplan eggløsningstest eller testsett, og som nå gjerne vil ha personlig rådgivning.

» Bestill Gratis fertilitetsrådgivning her

Om TFP Stork Fertility

TFP Stork Fertility har siden 1999 vært i kontakt med kvinner i mange forsjkellige situasjoner fra hele Europa, der alle har hatt et felles ønske: Å bli gravide og få et barn. Stork IVF Klinik har i dag hjulpet godt 5.000 barn til verden. Vi er riktig glade for å ha fått muligheten for å kunne hjelpe mange av disse kvinner med å få deres største ønske oppfyllet.

Skapelsen av et nytt liv er en særlig opplevelse som man helst skal tenke tilbake på med glede, den dag man sitter med barnet i armene. Derfor legger vi meget stor vekt på, at alle, som er i kontakt med klinikken vår eller personalet, føler sig trygge, hørt og får et godt forløp.

TFP Stork Fertility består av spesiallæger, embryologer, fertilitetssykepleiersker og jordmødre. Vi mener, at høy etikk og et høyt faglig nivå er avgjørende for vår troverdighet. Vi holder os bl.a. ajour med den nyeste utviklingen innenfor fertilitetsbehandlinger ved å delta på kongresser og kurser i hele verden.


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.