meny
HjemIntimpleieSense Me Oh Yes – Krem som øker sexlysten hos kvinner

Sense Me Oh Yes – Krem som øker sexlysten hos kvinner

På lager

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Sense Me Oh Yes inneholder naturlige ingredienser som øker kvinnens følsomhet og stimulerer sexlysten. Kjøp Sense Me Oh Yes online her hos Billige-Tester. Vi pakker og sender 6 dager i uken, så du vil motta dine produkter i løpet av kun et par dager.

Uten parabener og parfymer.

Gjør samleiet bedre og mer intimt. Tuben inneholder 40 ml.


Piff opp sexlivet med Sense Me Oh Yes

RFSU har lansert en ungdommelig serie kremer som alle gjør samleiet bedre og mer intimt. Med den stimulerende kremen Sense Me Oh Yes, fra RFSU kan du gi et friskt pust til sexlivet ditt. Gelen påføres klitoris og virker stimulerende på kvinnens sexlyst. 

Hvordan virker Sense Me Oh Yes?

Sense Me Oh Yes inneholder stimulerende virkestoffer som øker blodsirkulasjonen i kvinnens underliv og dermed gir større nytelse. Sense Me Oh Yes forsterker kvinnens nytelse og følsomhet innen 15 minutter. Sense Me Oh Yes inneholder ingredienser som L-Argin, Ornitin og brasiliansk ginseng som stimulerer og forsterker kvinnens følsomhet. 

Verdt å vite om Sense Me Oh Yes

Sense Me Oh Yes er et vannbasert produkt, og kan derfor brukes både med og uten kondom. Videre er gelen produsert uten parfyme og parabener, noe som gjør den ekstra skånsom. Kremen er i tillegg gynekologisk testet. For å gjøre doseringen så enkel som overhodet mulig, leveres Sense Me Oh Yes i en pumpeflaske som gjør det enkelt for deg å optimere og dosere mengden både opp og ned. 

Her hos Billige-tester leverer vi ordrer 6 dager i uken – alle varer leveres direkte på døren, enkelt og behagelig i diskret innpakning. Bestill den stimulerende gelen Sense Me Oh Yes allerede i dag og gi sexlivet en helt ny dimensjon. 


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.