meny

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Dine fordeler

Du har følgende fordeler ved å kjøpe Babyplan-merket:

  1. Kjøp Babyplan testsett strimmel 3 måneder og Babyplan testsett stav 2 måneder og betal kun for testene du bruker! Med et testsett får du 6 måneders gratis returpolicy for testene du ikke trenger. Vi betaler for returforsendelsen.
  2. Gratis fertilitetsrådgivning med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility når du har brukt Babyplan testsett eller eggløsningstest i minst 6 måneder.
  3. Lån en ultralydmonitor. Hvis du har brukt et Babyplan testsett eller eggløsningstest for å oppnå graviditet, kan du låne en ultralydmonitor i 30 dager. Du betaler bare for frakt og Babyplan Ultralydsgel, som koster 89 kr.

Vi sender ordre 5 dager i uken!

Hvis du velger å betale med bankkort, Vipps! eller faktura, og har bestillt før kl. 14.00 mandag-fredag, så sendes din ordre samme dag. Bestiller du etter kl. 14.00 en fredag, eller på en lørdag  vil det normalt pakkes på søndag, men blir avsendt først nestfølgende hverdag – så har du den forhåpentlig med i postkassen din innen noen få hverdager. Raskt og bekvemt!

Kvalitetstester til lavpris

Vi selger både graviditetstest og eggløsningstest av kjente merker, som også eksisterte den gang din mor var ung. Det er merker som RFSU og Clearblue. Vi tilbyr også tester fra Babyplan, som er vårt eget merke – med like høy kvalitet og sikkerhet, og til meget fordelaktige priser.

Hurtigt og diskret levering

Hurtigt og diskret levering

Leveringen er rask, men også diskret. Dvs. som avsender står det bare BPL Diagnostics AS, som er firmaet bak Billige-Tester.no. Testen sendes en i solid boblekonvolutt (eller evt. i pappeske), det gjør det vanskelig for andre å gjette innholdet.

Personlig kundeservice

Vi vet hva vi selger, og har du spørsmål til våre produkter, så er det bare å kontakte våre produktrådgivere. Det kan skje på e-mail eller telefon fra kl. 9 til 15 – mandag til fredag.

21 dagers full returrett

Normalt har du som forbruker 14 dagers angrerett når du handler varer på internettet. Denne frist har vi utvidet til 21 dager, som regnes først fra den dag hvor du mottok varen. Men du skal selv betale de omkostninger (porto) som oppstår ved å sende ordren i retur til oss. I tillegg skal produktene være ubrukte så de kan selges igjen, med det sier jo nesten seg selv. Se våre handelsbetingelser.

CE merkede og FDA godkjente

CE merket kjenner de fleste og våre tester er også CE merkede. Det er en merkesordning som produsentene skal leve opp til ved levering i EU.

I USA skal produktet også være godkjent før det kan selges til andre. Der får produsenten en godkjennelse for hvert produkt, og våre graviditetstester og eggløsningstester har denne FDA godkjennelse. FDA står for Food and Drug Administration.

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.