meny

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Kosttilskudd

Kjøp kosttilskudd og vitaminer til gravide online her hos billige-tester.no. Vi har et stort utvalg av alle de anbefalte vitaminer og kosttilskudd til gravide, og alltid til en lav og konkurransedyktig pris.

Se det store utvalget her. Hvis du kjøper kosttilskudd for 250 kr. og mer, får du gratis levering – og vi sender ut ordre 5 dager i uken for bestillinger mottatt før klokken 14.00 mandag-fredag.

Gravid – hvilke vitaminer skal jeg ta?

Helsedirektoratet har laget en rekke offisielle anbefalinger til, hvilke vitaminer man skal ta som gravid. Det anbefales å ta folsyre/folinsyre allerede fra og med du planlegger graviditeten din og frem til du er 3 måneder på vei i graviditeten. Dessuten kan det være en god ide å ta spesielle vitaminpiller til gravide, f.eks. Gravitamin.

Da cirka en femtedel av gravide kvinner fra Norge opplever anemi på grunn av jernmangel i graviditeten deres, anbefaler Helsedirektoratet også et jerntilskudd fra og med den 10 graviditetsuken. Videre anbefales det på det sterkeste at man får i seg nok kalk. Dette kan gjøres gjennom kosten, som kalktilskudd eller ved å ta en vitaminpille til gravide med ekstra kalk.

Utover de vitaminene til gravide som offisielt anbefales, velger mange gravide også å supplere med fiskeolje, på grunn av fettsyrenes velkjente egenskaper. Undersøkelser viser også, at fiskeoljetilskudd til gravide er med på å sikre til en sunn utvikling av blant annet fostrets hjerne.

Fertilitet, graviditet og kosttilskudd

Det er ikke kun under graviditeten din, at du kan ha nytte av kosttilskudd og vitaminer. Også når dere prøver å bli gravide, kan kosttilskudd til både deg og faren være en god ide. Derfor finner du her hos billige-tester.no også et kosttilskudd til mannens fertilitet – og selvfølgelig et stort utvalg av vitaminer og kosttilskudd til kvinner som er gravide, eller som prøver på å bli det.

Bestill dine kosttilskudd og vitaminer til gravide i dag – vi sender ut din bestilling samme dag, hvis du bestiller innen klokken 14.00 mandag-fredag.

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.