meny

Personvernpolicy

Ved å bruke denne nettbutikken samtykker du i at Billige-Tester.no behandler personlig informasjon i henhold til disse retningslinjene for personvern.

Vi behandler kun personopplysninger som oppgis til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Informasjon om besøk og bevegelse på dette nettstedet benyttes kun til statistiske målinger og analyser for å forbedre nettstedets funksjonalitet. Til disse målingene benyttes cookies og script.

Hva slags informasjon har vi om deg?

For å levere varene trenger vi navnet og postadressen din. Din ordrebekreftelse sendes ut via e-mail, og derfor skal vi også ha din e-mail-adresse. Telefonnummer bruker vi til å komme i kontakt med deg hvis vi har behov for å gi deg en viktig beskjed. F.eks. hvis din e-mail adresse ikke virker.

Personopplysninger oppbevares i vårt kundekartotek, som kun våre medarbeidere har tilgang til.

Billige-Tester.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Med mindre du ikke ønsker det, bruker vi opplysningene i vår markedsføring overfor deg, men kun i begrenset omfang. Du kan når som helst bli slettet fra vår markedsføring.

Kontakt, revisjon og oppdatering av personvern

Billige-Tester.no forpliktelse til å møte stadig lovens krav til beskyttelse av personvernet.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om våre retningslinjer for personvern, eller hvordan vi bruker dine personlige data, kan du kontakte oss på info @Billige-Tester.no .

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.