meny

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Kjøp Graviditetstest til lav pris her

Her hos Billige Tester finner du et stort utvalg av ulike typer graviditetstester til lave priser. Vi forhandler både strimmeltester, staver, digitale graviditetstester og tidlige graviditetstester. Bestill din graviditetstest på nettet og få den levert i løpet av 2-5 hverdager.

Lave priser, men uten å gå på kompromiss med kvaliteten

Våre graviditetstester er billige, men det påvirker ikke kvaliteten. Alle tester hos Billige Tester er trygge og pålitelige, og de har en nøyaktighet på 99%. Er du på jakt etter den billigste graviditetstesten på markedet, anbefaler vi vår graviditetstest strimmel.

Velg mellom å kjøpe graviditetstester fra blant annet: Clearblue, Babyplan og RFSU:

Clearblue er et av verdens førende merker og har et avansert sortiment av både eggløsningstester, graviditetstester og fertilitetsmonitorer. Clearblue graviditetstester er mer enn 99 % nøyaktige, og de tilbyr et sikkert og tydelig resultat uansett om du bruker en alminnelig eller digital test.

Fra kun 119,00 kr. per stk.
Se alle Clearblue produkter

Babyplan er et kvalitetsmerke innenfor fertilitetsprodukter som kombinerer høy kvalitet med konkurransedyktige priser.

Babyplan tilbyr tre typer graviditetstester utformet som henholdsvis en strimmel, en stav og en digital graviditetstest. De to første graviditetstestene er såkalte “tidlige graviditetstester”. Disse kan påvise en eventuell graviditet opptil fem dager før forventet tidspunkt for menstruasjon.

Tidlig Graviditetstest fra Babyplan har en nøyaktighet på over 99 % og ligger helt i toppen når det kommer til nøyaktigheten på graviditetstester. Babyplan Tidlig Graviditetstest er derfor like nøyaktig som en graviditetstest foretatt hos legen.

Fra kun 9,90 kr. per stk.
Se alle Babyplan produkter

RFSU er opprinnelig kjent som Norges mest kjente kondommerke, men står også bak en graviditetsstav. Den kan, allerede seks dager etter befruktning, indikere om du er gravid eller ikke. Tidlig Graviditetstest fra RFSU er utformet som en stav, noe som gjør den enkel og hygienisk å bruke!

Fra 89 kr. per stk.
Se alle RFSU produkter

Hvordan virker en graviditetstest?

Med en av de ovenfornevnte graviditetstestene får du raskt svar på om du er gravid. Alle våre graviditetstester er hjemmetester og gir deg svar i løpet av noen få minutter. Måten testene utføres på avhenger av testtype. Hos Billige Tester kan du kjøpe ulike typer graviditetstester, både graviditetstest strimmel, graviditetstest stav og digitale graviditetstester.

Graviditetstest stav

På en graviditetstest stav er teststrimmelen innsatt i et plasthylster, noe som gjør det mulig å tisse direkte på testen. Ved denne type graviditetstest behøver du altså ikke å samle opp urinen først. Det gjør testen svært hygienisk og enkel i bruk.

Graviditetstest strimmel

Når du kjøper en graviditetstest strimmel får du en billig test hvor du først må samle opp urinen i et beger. Hvis du leter etter billige graviditetstester, er en strimmel det beste alternativet for deg.

Digital graviditetstest

Om du er usikker på resultatet når du avleser en graviditetstest, og du vil ha et sikkert svar på om du er gravid, anbefaler vi Babyplan Digital Graviditetstest eller Clearblue Digital Graviditetstest. Begge disse testene vil tydelig vise om du er gravid eller ikke. Graviditetstesten er enkel og hygienisk å bruke, og det eneste du behøver å gjøre er å tisse direkte på testen.

Tidlig graviditetstest

Om du ønsker å teste for graviditet allerede før du opplever uteblivende menstruasjon, så selger vi tidlig graviditetstester fra både Clearblue og Babyplan. Med en tidlig graviditetstest fra Clearblue kan du få vite om du er gravid allerede fire dager før forventet menstruasjon. En tidlig graviditetstest fra Babyplan avslører om du er gravid allerede seks dager etter befruktning.

Bemerk: Tidlige graviditetstester er forbundet med større usikkerhet, og resultatene er ikke alltid like sikre som når du benytter andre graviditetstester.

Spørsmål og svar om graviditetstest

Når kan man ta en graviditetstest?

De fleste gravide kvinner har dagen før forventet menstruasjon nådd å produsere så mange graviditetshormoner at de kan se et positivt resultat på en graviditetstest. Det vil si at de har nådd et graviditetshormon-nivå som er likt eller høyere enn testens følsomhet. Siden vi alle er forskjellige, vil noen kvinner se et positivt resultat noen dager før forventet menstruasjon og andre noen dager etter.

Visse graviditetstester kan tas før forventet menstruasjonsdag, som graviditetstestene fra Babyplan og Clearblue. Disse kan tas opptil fire dager før forventet menstruasjonsdag. Tester man tidlig og får et negativt resultat, kan man fortsatt være gravid. Dette kan skyldes at du tester for tidlig til at graviditetstesten kan registrere et eventuelt forhøyet graviditetshormon-nivå. I slike tilfeller kan det være en god ide å vente til dagen før forventet menstruasjonen eller minst tre dager til før man tester igjen.

Hvordan fungerer en graviditetstest?

Alle graviditetstester reagerer på tilstedeværelsen av graviditetshormonet. Graviditetshormonet forekommer vanligvis i små mengder hos friske og ikke-gravide kvinner (mindre enn 5 IU/ml). Ved en graviditet øker nivået av graviditetshormonet betraktelig og gjør det til en god indikator på graviditet.

De fleste graviditetstester på markedet har en følsomhet på 20-25 IU/ml graviditetshormon i urinen, noe som er vesentlig høyere enn normalnivået. Graviditetshormonet produseres av det befruktede egget etter at det har satt seg fast i livmorveggen, vanligvis 6-10 dager etter befruktningen. Nivået av graviditetshormonet øker raskt, man mener at det fordobles omtrent hver tredje dag i løpet av graviditetens første trimester (de første tolv ukene).

Graviditetshormon-nivået er som regel sitt på sitt høyeste i uke 7-12, hvor det kan nå helt opp til 200 000 IU/ml. Hormonnivået er forhøyet under hele graviditeten og i opptil tre uker etter fødselen.

Hvordan bruker man en graviditetstest?

Uansett hvilken graviditetstest du har valgt, så følger det med en brukerveiledning. Denne bør du alltid lese nøye før du tar graviditetstesten. Selv om du har tatt en graviditetstest før kan det være forskjell fra merke til merke. Produsenten kan også ha gjort endringer siden du sist tok testen, noe som kan ha innflytelse på hvordan testen utføres og/eller avleses.
Forskjellige graviditetstester kan ha ulike fremgangsmåter. For eksempel er det tester hvor det er nødvendig å samle urinen i en beholder.

Grunnprinsippet er imidlertid det samme: Graviditetstesten suger opp urin (fra en beholder eller direkte fra urinstrålen) over en viss tidsperiode før den plasseres på en jevn overflate. Resultatet kan avleses innenfor angitt tid (se brukerveiledning).

Bestill graviditetstester på nett på Billige Tester, så kan du teste om du er gravid allerede om 2-5 hverdager. Vi sender 5 dager i uken i diskret emballasje.

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.

Billige graviditetstester med gratis levering

Du kan kjøpe graviditetstester online til lavpris, og om du kjøper for 350 kroner og mer betaler du absolutt ingenting for frakten! Vi sender ut ordre 5 dager i uken – diskret pakket!