meny

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

HjemTermometer

Termometer

Kjøp et termometer og følg med på temperaturen din – da den kan fortelle deg når du får eggløsning. Temperaturen din blir nemlig påvirket rundt det samme tidspunktet som eggløsningen din, og dermed kan en et termometer være med på å hjelpe deg med å vite når du har lettest for å bli gravid.

Kjøp et Babyplan termometer som et supplement til eggløsningstester, hvis du vil ha styr på din eggløsning og fertilitet. Du finner et billig termometer fra Babyplan® og mange andre produkter til fertilitet og graviditet her hos billige-tester.no.

Babyplan Digitalt Termometer med fleksibel tupp

Babyplan digitalt termometer
239,00 kr
Vår pris 179,00 kr
Med 2 desimaler og et stort og tydelig opplyst display. Perfekt for deg som vil bruke basaltemperaturmetoden.
Les mer og bestill

Få styr på din eggløsning med måling av temperatur

Basal-temperaturmetoden, som det kalles, når du forsøker å finne tidspunktet for eggløsningen din via temperatur, har før i tiden vært meget brukt.

I dag velger de fleste derimot å bruke en eggløsningstest. Du kan kjøpe vår eggløsningstest her.

Vi foreslår at du bruker basal-temperaturmetoden som et supplement til eggløsningstesten, hvis du f.eks. opplever vansker med å bruke eggløsningstest. Temperaturen din kan gi deg en bedre indikasjon på når eggløsningen din forventes.

Kjøp et billig termometer online

Når du kjøper et termometer online hos billige-tester.no, får du et presist termometer med 2 desimaler. Det gjør det enkelt for deg å foreta presise målinger av din basaltemperatur, så du kan få styr på din eggløsning. Når du kjøper et Babyplan termometer her i nettbutikken, får du fri frakt ved kjøp 350,- og mer og rask levering rett ned i postkassen.

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.