meny
HjemGlidekremConceive+ Plus – multi use

Conceive+ Plus – multi use

På lager

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Conceive +Plus er en glidekrem som er spesielt utviklet for å øke kvinnens sjanser for å bli gravid mens hun samtidig kan opnå en større nytelse under samleiet.

Conceive +Plus er tilsatt kalcium og magnesium som forbedrer sædcellenes evne til å bevege sig og overleve inne i kvinnens kropp.

Glidekrem egnet for mannen. Conceive Plus er anbefalt av leger og fertilitetsklinikker. Inneholder: 75 ml tube


Conceive+ Plus 75 mlØk sjansene for å bli gravid

Nå er det mulig både å få den ekstra fuktighetsom et glidemiddel gir og samtidig øke sjansene for at kvinnen blir gravid.

Conceive +Plus som er FDA godkjendt i USA, blir anbefalt av leger og fertilitetsklinikker rundt om i verden til kvinner som ønsker å bli gravide,

Kliniske undersøkelser viser at produktet kan øke kvinners sjanser for å bli gravide betydelig, da det hjelper sædcellene med å øke deres muligheter for å nå frem til egget.

Conceive +Plus er utviklet til å være så identisk med det sekret/utflåd fra skjeden som kvinnen selv utskiller når hun er i sin fruktbare periode av sin syklus.

Conceive +Plus kan også brukes som supplement under selve samleiet hvis ytterligere fuktighet behøves.

Conceive+ Plus kan brukes gjennom hele syklusen, men er selvfølgelig mest effektiv når den brukes på eggløsningstidspunktet. Det vil si vanligvis 0-5 dager før tidspunktet for en positiv eggløsningstest.

Ingredienser: Avionisert vann, hypromellose, natriumfosfat, natriumfosfat, kaliumklorid, natriumklorid, magnesiumklorid, kalsiumklorid, glyserol og metylparaben.

Oppbevares: mellem 2°C og 30°C

Produseres i Frankrike av SASMAR® . SASMAR® er en internasjonell legemiddelsvirksomhet med fokus på kvinners helse, og fertilitet og famiilieplanlegging. Firmaet ble stiftet 2005 i Sydney, men har i dag sitt hovedkontor i Belgien.


Andre produkter

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.