meny
HjemGraviditetstestGraviditetstest strimmelBabyplan Tidlig Graviditetstest Strimmel

Babyplan Tidlig Graviditetstest Strimmel

På lager

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Babyplan Tidlig Graviditetstest kan brukes når du ønsker å få vite om du er gravid, men du har vanskelig for å vente med å ta en graviditetstest.

Denne graviditetstesten  har en meget høy følsomhet, noe som gjør at du kan få et positivt resultat opp til 5 dager før menstruasjonsdato. Babyplan Tidlig Graviditetstest er enkel og trygg å bruke og kommer med norsk bruksanvisning som er enkel å følge.

Graviditetstest med høy følsomhet. Test tidligere enn normalt!


Video – Slik utfører du testen

Finn ut tidlig om du er gravid

Nå er Babyplan Tidlig Graviditetstest på markedet, perfekt for deg som ønsker å vite så tidlig som mulig. Testens følsomhet er 10 mIU/ml, og derfor kan du få vite om en mulig graviditet tidligere enn normalt.

Tidlig Graviditetstest er en stripstest, også kalt en strimmeltest, og du må samle urinen i en liten beger før graviditetstesten kan utføres. Du vil deretter få svar på testen i løpet av 5 minutter.

Når du velger å teste for graviditet tidlig, bør du være oppmerksom på at testens nøyaktighet, på mer enn 99%, er mindre enn om du venter til dagen du skulle hatt din menstruasjon. Når du bruker Babyplan Tidlig Graviditetstest kan du fortsatt være gravid selv om testen viser et negativt resultat. Dette gjelder for alle tidlige graviditetstester tilgjengelige på markedet. Dette er mengden hCG-hormoner er forskjellig fra kvinne til kvinne og fra svangerskap til svangerskap.

  • Babyplan Tidlig Graviditetstest er naturligvis CE-merket.
  • Inkluderer norsk bruksanvisning som er lett å lese.
  • Lang holdbarhet – 1 – 2 år.

Levering i minusgrader – Testen kan tåle kuldegrader over en periode på minst 3 uker uten å ta skade av det. Les mer om levering av tester i kuldegrader her

Denne graviditetstesten er også tilgjengelig som Babyplan Tidlig Graviditetstest Stav.

Bruksanvisning

Last ned bruksanvisningen Babyplan tidlig graviditetstest strimmel


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.