meny
HjemIntimpleieIntim Easy Shave gel

Intim Easy Shave gel

På lager

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Intimbarbering uten røde nupper og irritasjon! Det får du med RFSU Intim Easy Shave gel, som mykgjør og beroliger huden under og etter barbering. Kjøp Intim Easy Shave gel på nett her hos Billige Tester, så får du produktet levert på døren i løpet av kun 1-2 virkedager.

Intimbarbering uten nupper og irritasjon. Tuben inneholder 150 ml.


Skånsom intimbarbering med Intim Easy Shave gel

RFSU har produsert en ny, ekstra skånsom gel til intimbarbering, Intim Easy Shave gel. Intim Easy Shave gel er en klar gel for intimbarbering, som på grunn av sin unike sammensetning av ingredienser skånsomt minsker risikoen for røde nupper, irritasjon og inngrodde hår. Intime områder er ofte spesielt følsomme, blant annet for såpe, barberingsprodukter og annen intimpleie. Det skal derfor ikke mye til før du raskt kan oppleve en overfølsomhetsreaksjon. 

Hvordan virker Intim Easy Shave gel?

Intim Easy Shave gel er en mykgjørende gel med glideeffekt, som gjør barbering på intime steder problemfritt. Intim Easy Shave gel inneholder bl.a. kamille og engkarse, som beroliger huden. Intim Easy Shave Gel er veldig mildt parfymert, og er derfor også ekstra skånsom for huden. 

Med Intim Easy Shave gel etterlates huden alltid silkemyk etter barbering, og gelens glidende effekt minsker risikoen for hudirritasjon etterpå. Intim Easy Shave gel sørger nemlig for at høvelen enkelt kan gli over huden, og er ideell for å minske risikoen for irritert hud etter barbering. 

Med Intim Easy Shave gel berikes huden med fuktigheten den trenger og du sikres en skånsom barbering. Gelen skummer ikke, så det enkelt å se nøyaktig hvor det er du barberer. 

RFSU Intim Easy Shave gel kan absolutt brukes til barbering andre steder på kroppen enn i de intime regioner – gelen er spesielt velegnet til barbering med høvel på badet.


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.