meny
HjemIntimpleieKlick Ultra Glide – ekstra pleiende glidekrem

Klick Ultra Glide – ekstra pleiende glidekrem

På lager

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Svært mange par ønsker seg en mer skånsom og pleiende glidekrem, spesielt etter eller i forbindelse med forsøk på graviditet. Med RFSU Klick Ultra Glide får dere en ekstra skånsom og pleiende glidekrem som er spesielt skånsom for underlivet. Glidekremen er lett å bruke og har en delikat, kremet konsistens. 

Skånsom, silikonbasert glidekrem. Tuben inneholder 50 ml.


Hva er fordelene ved Klick Ultra Glide?

Klick Ultra Glide fra RFSU kan med fordel brukes som smøremiddel under samleie, særlig dersom kvinnens skjede er litt tørr. En av de aller største fordelene ved å bruke Klick Ultra Glide er, at penis glider enklere, o risikoen for rifter og ømhet blir dermed mindre. Ved samleie under eller umiddelbart etter graviditet er dette spesielt kjærkomment, da kvinnens kropp fra før av er eller har vært utsatt for et enormt press.

Klick Ultra Glide er meget drøy i bruk, og dere behøver ikke bruke mye glidekrem for å oppnå optimal smøring. I tillegg har kremen av langtidsvirkende glidende effekt, og forblir fuktgivende.

Verdt å vite om Klick Ultra Glid

Klick Ultra Glide er en glidekrem uten parfyme, noe som gjør den enda mer skånsom for både ham og henne, og det er heller ingen grunn til å frykte allergiske reaksjoner. Glidekremen er videre heller ikke sæddrepende, noe som naturligvis også er en klar fordel dersom dere forsøker å bli gravide. Klick Ultra Glide har en lang holdbarhet på 2 år fra produksjonsdato og bør oppbevares ved romtemperatur for å sikre best mulig effekt.

Kjøp din Klick Ultra Glide online her hos Billige Tester og få den levert på døren i løpet av kun få dager!


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.