meny
HjemEggløsningstestDigital eggløsningstestClearblue Advanced Digital Eggløsningstest

Clearblue Advanced Digital Eggløsningstest

På lager

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Sikker og lettbrukt digital eggløsningstest fra Clearblue med dobbel hormonindikator. Pakken inneholder en digital holder, og 10 testpinner for engangsbruk. Refill testpinner finnes ikke, men dersom du har ubrukte testpinner over i en testperiode, så kan disse spares sammen med holderen for bruk i kommende syklus.

Testen fungerer ved å registrere endringer i både østrogen og LH, og kan derfor gi deg beskjed om fler fruktbare dager enn andre eggløsningstest som kun registrerer endring av LH.

Sikkerheten er meget høy; over 99%!

Når resultatet skal avleses, så ser du det tydelig i form av et symbol i det digitale displayet - ingen risiko for feiltolking!

Pakke med 10 tester. Identifiserer typisk 4 eller flere fertile dager. Over 99 % pålitelig


Smart teknologi og tydelig digitalt resultat

Clearblue Eggløsningstest Advanced DigitalSikker (over 99%!) og lettbrukt. Gir deg beskjed om de fire mest fruktbare dagene i syklussen din.

Testen fungerer ved å registrere endringer i både østrogen og LH, og kan derfor gi deg beskjed om fler fruktbare dager enn andre eggløsningstest som kun registrerer endring av LH.

LH-nivået vil stige ca 24-36 timer før et egg løsner fra eggstokkene – det som kalles eggløsningen. Når LH-stigningen registreres indikerer det at du er i en periode med maksimal fertilitet.

Østrogennivået stiger i dagene før LH-stigningen, og hjelper kroppen å forberede seg på eggløsning. Når stigningen i østrogennivået registreres indikerer det at du har høy fertilitet. Dersom du har samleie på dager med høy og maksimal fertilitet, øker dette sjansene dine for å bli gravid.

Når resultatet skal avleses, så ser du det tydelig i form av et symbol i det digitale displayet – ingen risiko for feiltolking!

Clearblue Eggløsningstest Advanced Digital smily

  • Tom ring = lav fertilitet (vises i 8 minutter)
  • Blinkende ‘smiley’ = høy fertilitet (vises i 8 minutter)
  • Fast ‘smiley’ = maksimal fertilitet (Bemerk: vises i 2 dager, og under denne tiden er det ikke mulig å utføre flere test)

Ekstra/refill testpinner finnes ikke for produktet, men hvis du får ubrukte tester over fra en testperiode, så kan du spare dem sammen med holderen hvis du f.eks. skal fortsette å teste i neste syklus. Trenger du fler testpinner i neste syklus kan du kjøpe en ny testpakke og bruke testpinner fra den nye pakken. Du skal dog fortsette med den holder som testingen er påbegynt med i én og samme syklus.

Bruksanvisning

Download brugsanvisningen Clearblue Eggløsningstest Advanced Digital


Relaterte produkter

Clearblue Graviditetstest Rask Deteksjon

Fra 59,00 kr - 88,00 kr pr. stk.
Les mer

Babyplan Silikonkopp

Fra 14,50 kr - 19,00 kr pr. stk.
Les mer

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.