meny
HjemEggløsningstestDigital eggløsningstestClearblue Digital Eggløsningstest

Clearblue Digital Eggløsningstest

På lager

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

En rask og sikker test som gir deg beskjed om de to mest fruktbare dagene i syklusen din. 10 tester i pakken.

Pakke med 10 tester. Viser dine 2 mest frugtbare dager. Over 99% sikker.


Tydelig digitalt resultat

Clearblue Digital EggløsningstestClearblue Digital Eggløsningstest kan fortelle deg de to dager i måneden, hvor du har størst mulighet for å bli gravid. Ved å måle stigningen hormon (LH) – det hormon som kroppen produserer mere av ca. 24-36 timer før eggløsningen.

Clearblue Digital Eggløsningstest kan identifisere de mest fruktbare dager, og er det mest effektive eggløsningssettet. Testen er en urintest, som skal gjennomføres daglig i testperioden.

Testen er enkel å bruke og gir et tydelig digitalt resultat. I det digitale display vises symboler, som bekrefter om LH-stigningen finnes eller ikke. Dette minsker risikoen for å tolke resultatet feil. Den er mer enn 99% sikker.

Ved bruk skal man føre en av de 10 medfølgende testpinner inn i holderen og holde denne inn i urinstrålen i 5-7 sekunder. Testen viser med symboler på displayet at testen er utført korrekt, og innen 3 minutter viser det displayet resultatet.

Da hver pakning inneholder 10 testpinner, kan eggløsningen finnes med større sikkerhet enn med pakninger som kun inneholder 5 testpinner. I følge undersøkelser så kan 61% av alle kvinner finne LH stigning ved bruk av 5 tester, mens hele 81% finner LH stigning ved bruk av opptil 10 tester pr. periode.

Vær oppmerksom på at det ikke kan kjøpes nye testpinner alene.

Hvis du har ubruke testpinner tilbake etter å ha sett et positivt resultat, kan du spare dem sammen med holderen, og bruke dem i neste syklus.

Bruksanvisning

Last ned bruksanvisningen Clearblue Digital Eggløsningstest

Produktnr. 6760


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.