meny
HjemIntimpleieIntim Cooling Balm til intimbarbering

Intim Cooling Balm til intimbarbering

På lager

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Minsk risikoen for inngrodde hår og røde nupper etter intimbarbering med den geniale Intim Cooling Balm fra RFSU. Kremen motvirker irritasjon og inngrodde hår og gjør barbering til en skjønn og skånsom opplevelse.

Kjøp Intim Cooling Balm fra RFSU online her!

Bruk Intim Cooling Balm etter intimbarbering for å minske risikoen for inngrodde hår og nupper. Tuben inneholder 40 ml.


Aftershavegel for intimbarbering med gjenoppbyggende effekt

Mange opplever i dag problemer med irritert hud, røde knopper, eksem og inngrodde hår etter intimbarbering. Derfor har RFSU utviklet en ny intimpleieserie som dekker alle hudens behov for fukt og næring etter barbering, så huden din alltid etterlates silkemyk etter barbering. 

Gelen inneholder kamille, engkarse og alkohol, noe som gir en lett kjølende effekt ved påføring. Gelen hjelper aktivt til med å gjenoppbygge hudens naturlige balanse etter barbering, samtidig som at huden etterlates lett avkjølt og behagelig fuktig efter påføring. 

Hvordan skal Intim Cooling Balm brukes?

RFSU Intim Cooling Balm er en kjølende aftershavegel som er utviklet for bruk etter intimbarbering. Intim Cooling Balm smøres på like etter fullført barbering og absorberes lett i huden. Selv om Intim Cooling Balm er spesielt utviklet til anvendelse i forbindelse med intimbarbering, kan geleen absolutt brukes ved barbering av både armhuler og ben ved behov.

Intim Cooling Balm trenger inn like etter påføring, og lukker porene i huden. Dermed motvirkes dannelsen av irritert hud, røde nupper og eksem. For å oppnå best mulig resultat med Intim Cooling Balm, anbefaler RFSU at du benytter hele intimpleieserien deres.

Intim Cooling Balm har en holdbarhet på 6 måneder etter at tuben er åpnet, og den bør oppbevares i vanlig romtemperatur for å opprettholde sine aktive virkestoffer.


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.