meny

Om Ane Jönsson

Produktrådgiver / kundeservice

Med 15 års erfaring i testing med graviditet og eggløsningsprodukter, vil jeg gjerne hjelpe deg når du har spørsmål om hvordan våre produkter fungerer, din bestilling hos oss, eller bare bare andre tanker / synspunkter om produktene eller tjenesten vi tilbyr.

Etter å ha fullført studier i Fødevare- og Legemiddelsteknikk i 2003, startet jeg på Clearblue, og fikk en grundig utdannelse av hvordan graviditet og eggløsningstester fungerer, og ikke minst hvordan og når de brukes best.

Gjennom årene har jeg jobbet med mange forskjellige typer fruktbarhetsprodukter, og snakket med mange kvinner og menn om deres bruk av fruktbarhetsprodukter.

Forhåpentligvis kunne jeg gi dem en bedre forståelse av, kanskje ikke bare selve produktet, men også litt bedre kunnskap om kroppen og hvordan det fungerer når det gjelder fruktbarhet.

Jeg har vært gift i 35 år, har tre barn og fem barnebarn - som alle er til stor glede for meg (og mannen min), og siden vi bor ikke så langt fra hverandre, har vi mulighet for å ses ofte.

Kontakt meg her